Dijana Janković, korak do svetskog uspeha

Uvek jedinstvena I neponovljiva Didi uspela je da digne masu na noge novim spotom.Pevačica Dijana Janković rešila je da bude leđa uz leđa svetskim javnim ličnostima i mnogima pokaže da sve to može biti i u Srbiji.

Didi

Atraktivna I mlada brineta je jedina peva;ica koja je uspela da snimi pesmu I spot sa Geo de Silvom I Jack Mazzonijem. Internacionalni projekat ugledao je napokon svetlost dana. Poznati DJ Geo da Silva, koji je stekao planetarnu slavu mnogobrojnim hitovima, a jedan od njih je svima poznata „J ll Do You Like A Truck“, ovoga puta udružio je snage sa Dijanom ne bi li i ova pesma koju od danas svi mogu čuti postati hit kao i sve koje je do sada radio. Nova pesma je dobila i spot, sniman u Beogradu, na nekoliko različitih lokacija sa impresivnim budžetom za naše podneblje. U spotu imala je nekoliko izazovnih odevnih kombinacija, jer kada je garderoba u pitanju dizajnerka ima ukusa i tu joj nema premca. Naime, Dijana je danas objavila premijeru pesme I spota na svom facebook profilu, a ne sumnjamo da će duet sa poznatim rumunskim producentom Geo da Silvom imati zapaženu posećenost na youtube.

 

Pre nešto više od mesec dana u Temišvaru počeo je internacionalni projekat, u Massive studiju Jankovićeva je provela nekoliko sati kako bi snimila svoj deo za novi singl koji je uradila sa Lumia Brothers – „Love is the air „Blanko i Negro music – španska izdavačka kuća i jedan od evropskih lidera kada govorimo o muzici, potpisala ugovor, a objavljivanje projekta zajedno sa Lumia Brothers je jos jedan razlog za uspeh, sa kojim se trenutno talentovana Didi ponosi. Ponosi se saradnjom I ovo je kako kaze pevačica Dijana tek početak jer će sa njima raditi još puno pesama.


Autor:Goran, Foto:Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*