Dijana Janković otvara sezonu!

Didi posle uspešne druge po redu revije u Beogradu rešila je da sa suprugom Danielom Rokvićem otputuje i odmori ni manje ni više nego u Španiji.

Didi sezonaPored ove lepe zemlje obišla je i Milano gde nije mogla a da ne ode u šoping. Znajući da Dijana prati sve svetske trendove nije nas iznenadila činjenica da je u prestonici mode pazarila letnje čizme i time otvorila sezonu.

DSQUARED radnju nije prvi put posetila, kupila je atraktivne čizme i odmah podelila sa svojim fanovima na društvenim mrežama, a kako saznajemo najnoviji ekskluzivni model ovog para obuće platila je po paprenoj ceni od 3000 eura. Nosi ih Izabel Goulart model Victoria secret i pevacica Fergie u spotu „La love“.

Pevačica i dizajnerka Milano je posetila kako bi se dogovorila o prodaji svoje nove kolekcije „DIGITAL PRINCESS“, sigurni smo da će biti oduševljeni sa onim što im je Didi donela iz Srbije. Obišla je i Andoru koja je odusevila, jako je lepo sredjena i podseca je na Monte Carlo.

Trenutno se Didi nalazi u Barseoloni gde uživa u šetnji sa jačom polovinom. Inače, u saradnji sa Geo De Silvom sprema deset novih pesama za svetsko tržište.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*