Dijana Janković poklanja kreacije fanovima

Dijana Janković važi za nekoga ko neprekidno prati modne trendove. To dokazuje svakim danom svojim odevnim kombinacijama koje podeli sa svojim fanovima na društvenim mrežama.

Dijana fanovi
„Uz pomoć svog stiliste Nemanje Ivaniševića uspevam da dođem do sjajnih i najkvalitetnijih odevnih predmeta. Volim da se lepo osećam a upravo ovako se osećam ispunjenom jer radim ono što volim, i svakim danom se trudim da idem korak ispred, a da sam uspela u tome govore moji fanovi koji mi svakodnevno pišu, komentarišu, ima ih sve više i više i presrećna sam zbog toga…znam da sav moj trud nije uzaludan i da sam tu zbog njih.

Nedavno sam organizovala druženje sa njima, gde sam im podelila svoje majice i kačkete, to je moja poslednja kreacija pod nazivom poslednjeg singla „LAK MUŠKARAC“, i mog sada već prepoznatljivog loga DJ.

“Slikala se sa njima, bilo je to lepo druženje, i nastaviću da to organizujem i da bude tradicionalno jer vidim da njima to puno znači a kada su oni srećni i ja sam srećna. Takodje, poslala sam moje kreacije fanovima sirom Srbije, Makedonije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne…Mogu da otkrijem da je u pripremi ekskluzivna garderoba za koje sam sigurna da niko neće ostati ravnodušan“-otkrila je Dijana.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*