Dijana Janković poklanja svoje kišobrane

Dijana Janković pop pevačica polako osvaja nase tržiste, ponosna je na svoju poslednju pesmu „Lak muškarac“ koja je za samo 15 dana imala pola miliona pregleda na youtube, i već se sluša po klubovima.

Dijana Janković

Poznato je već da Dijana i dizajnira, prvi njen rad imali smo prilike da vidimo na promociji spota za pesmu“Lak muškarac“na kojoj je svim gostima poklonila kišobrane sa njenim logom, a ona nam otkriva sta je sledeće:

“Veliko oduševljenje kako kod publike tako i kod mojih bliskih prijatelja izazvao je moj prvi dizajnerski rad, kažu da im se logo jako dopada. Nastavljam sa radom, uskoro izlazi novi model ali neću da otkrivam šta je u pitanju, ali biće jako lepo, i da kažem da ću deliti kišobrane svim devojkama koje se budu javile na facebook stranici, imam ih dosta. i imam ih za sve“

Devojkama kojima je to preko potrebno Dijana će uskoro obući svoju garderobu. Ona će im pokloniti vredne komade iz svog garderobera, a dok se to ne desi, mi nastavljamo da pratimo njen stil i njenu muziku.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*