Dijana Janković ponovo provocira koleginice! (Video)

Popularna pevačica Dijana Janković novom rubrikom „kuće poznatih“ gde je pokazala svoju vilu otvorila novu sezonu emisije Amidži show. Iako je pokrenula priču odatle da je boli kičma, da nekada ima problema sa istom, isto tako se pohvalila da fotelja sa masažerima rešava sve.

Dijana-Jankovic

U emisiji je priznala da hranu više voli nego krpice i da je jako nervozna kada je gladna, isto tako ne sumnjamo da je dobra u kuhinji jer je u emisiji Amidzi show dizajnerka Dijana pokazala da je prava domaćica, skuvala je kafu za ekipu ove popularne emisije i time opravdala sve negativne komentare da ne zna da barata u kuhinji.

Kada su stigli do garderobera i dela u kojem najviše uživa u kući, otkrila je da je plakala za kaišem, koji je upravo stigao sa revije pravo kod nje. Suze joj krenule kada je uspela da ga dobije.

A kada je mediji iznerviraju i krenu loše da pišu o njoj ona vežba box, udara u vreću i već za sat vremena bude joj bolje. Pored udaranja u vreću pop pevačica skinula je visoke potpetice i demonstrirala kako se trči na traci. Pošto je ispratila ekipu kako dolikuje, ušla je u jedan pa u drugi auto koji su samo neki u nizu koje inače ona poseduje. Srećna i zadovoljna Dijana uživa u braku sa it stručnjakom Danijelom Rokvićem.

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*