Dijana Janković poput Angeline Jolie i Cameron Diaz

Dijana Janković ponovo je korak ispred svojih koleginica. Ona je danas prošetala najnoviji model Saint Laurent Sac De You torbe. Velike svetske zvezde poput Angeline Jolie, Cameron Diaz, Kate Moss lude su za ovim torbama.

– Ja se izvinjavam svima koji nisu dobili poklon i što ne mogu da postignem svima da odgovorim, stvarno se javilo na hiljade devojaka i jako mi je žao što ne mogu sve da obradujem i krivo mi je što me neki osuđuju zbog toga i ljute se. Devojke koje su dobile stvari biće im poslate na njihove adrese uskoro – napisala je lepa pevačica na svojoj fejsbuk stranici povodom akcije u kojoj je delila svoje stare krpice devojkama sa facebook-a.

 

Dijana je tokom jučerašnjeg dana završila i snimanje spota za svoj novi singl koji će se uskoro pojaviti. Ovo će biti njena velika transformacija i prilika da se publici predstavi u drugačijem svetlu.

Autor: Goran, Foto: Facebook/ Internet

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*