Dijana Janković postavlja nove standarde!

Nakon uspešne revije na prošlogodisnjem Fashion Selectionu, pop pevačica Dijana Janković pozicionirala se i kao modna dizajnerka. Pošto je opšte poznato da Dijana voli i prati modu nije ni čudo da je njena kolekcija naišla na veoma pozitivne kritike.

Ddidi couture

Sledeće nedelje tačnije 16-tog aprila Didi ce nam predstaviti novu kolekciju. Naziv kolekcije je „Digital princess“. Inspiracija je u novoj eri u kojoj trendove diktiraju socijalne mreže. Povodom pretstojeće kolekcije Dijana je izjavila:

„Jako sam srećna da će moja nova kolekcija, na kojoj radim već mesecima uskoro ugledati svetlost dana. Reč je o vrlo nosivoj kolekciji koja je inspirisana uličnom modom i uticajem društvenih mreža na istu.

Koristila sam najrazličitije materije kako bih dočarala svoju viziju „Princeze Instagrama“. Prvi put sam dizajnirala i prateći aksesoar što je svakako celokupan styling postavilo na viši standard. Uskoro ću svoj modni rad, kao što sam i muziku predstaviti i stranoj publici“.

Autor: Goran, Foto: Bojan Stanić

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*