Dijana Janković predstavila letnji hit (Video)

Pevačica Dijana Janković premijerno je predstavila svoj novi spot koji nosi naziv Balerina na televiziji Pink u jutarnjem programu. Pesmu su radili Leontina Vukomanović i Vladimir Grajić.

Dijana new

Jankovićeva je za potrebe snimanja spota iznajmila ostrvo Sveti Stefan na četiri dana, gde je sa mnogobrojnom ekipom snimala ovaj spot.

Pogledajte Balerinu. Bivša devojka Viktora Troickog, Sunčica Travica, uključena je u novi spot pevačice Dijane Janković koji je oduševio najviše muški deo publike. Spot za pesmu Balerina snimali su na crnogorskom primorju, a Dijana je i više nego zadovoljna jer je sve bilo u njenoj produkciji DJ solution.

“Uživale smo u Crnoj Gori tokom snimanja i ja verujem da će ovo biti najbolji spot koji sam do sada snimila. Naravno pesma je fantastična i za to veliko hvala Leontini i Graji sa kojima cu nastavaiti saradnju“ – rekla je Dijana i dodala da će na jesen iznenaditi publiku nečim sasvim novim u njenoj karijeri.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*