Dijana Janković predstavila nove modele!

Srpska dizajnerka i pevačica DIDI predstavila je nove modele na 26-tom po redu Fashion Selectionu, koji je održan u Kristalnoj dvorani hotela „Jugoslavija“.

IMG-20150416-WA0010Večernji deo programa otvorila je revija Dijane Janković, koja se drugi put predstavila na Fashion Selectionu, ovoga puta kolekcijom „Digital Princess“.

Dijana Janković inspiraciju je pronašla u svakodnevici ispunjenoj socijalnim mrežama koje utiču na sve segmente života, pa tako i na modnu scenu.

Kolekcija je izradjena od teksasa, pamuka, vune ali i finih svilenih tkanina i organdina oplemenjenog šljokicama. Modna priča Dijane Janković predstavlja neverovatan spoj svega sto je „street style“ i visoke mode. Dominiraju jarka zelena, zlatna i bela boja s neizostavnim momentom crne boje.

Podršku Dijani Janković iz prvih redova pružili Sanja Marinković, Snežana Dakić, Danijela Karić, Jovana Tipšin, Irena Atanasković, Milan Nikolić urednik magazina Esquire i Playboy, Daria Stanojević, Danijel Pavlović, Petar Janošević urednik Harper Bazaar Srbija i mnogi drugi.

Gromoglasan aplauz na kraju defilea Didi je opisala kao najlepši momenat večeri.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*