Dijana Janković predstavila svoju modnu liniju

Dijana je 14. oktobra na 25. Fešnu predstavila svoju kolekciju pod nazivom East journey- resort 2015. Revija se satojala iz tri segmenta East journey, Haute Couture – večernje haljine, dok je treći deo bio namenjen fanovima DJ for fans.

Dijana revija

Sala Belexpocentra je bila prepuna, a Dijanu su na kraju revije svi prisutni pozdravili gromoglasnim aplauzom. Uzbuđena i srećna pevačica Dijana je rekla da se neće zaustaviti na ovome tako da već sada ima planove koje će uskoro svima otkriti.

Poznate ličnosti medju kojima je bio Geo de Silva, Dara Bubamara, Jovana Tipšin, Jellena, Sanja Marinković, Darko Filipović, i mnogi drugi došli su da podrže mladu i uspešnu pevačicu koja je ovoga puta predstavila svoju prvu modnu liniju.

Da podsetimo pesmu na engleskom jeziku sa Geo de Silvom snimila je nedavno a snimanje spota u Beogradu zakazano je za kraj meseca.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*