Dijana Janković predstavlja novu kolekciju Hollywood High

Pop pevačica i modna dizajnerka Dijana Janković Didi predstavlja treću autorsku kolekciju pod okriljem brenda DJ. Naziv kolekcije Hollywood High apsolutno opisuje stil autorke kao i njen umetnički izraz.
pinup
Ova kolekcija je namenjena za sezonu proleće leto. Nastala je tokom Dijaninog boravka u Sjedinjenim Američkim Državama. Uticaj zapadne kulture i slobode se jednostavno može videti na svakom modelu. Odeća koju ona dizajnira je namenjena samouverenim ženama koje čvrsto stoje na nogama i u svakom momentu plene svojim seksipilom i ženstvenošću.

Dominantne boje u kolekciji su crna, bež i bela, oplemenjene jarkim tonovima žute i crvene. Svi komadi su izrađeni od najfinijih materijala, kao što su svila, čipka, saten, brokat… Detalji na pojedinim haljinama su izrađeni od Svarowski kristala i obiluju ručnim radom.

Autor Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*