Dijana Janković promovisala nove spotove!

Dijana Didi Janković, pevačica, dizajnerka, i  finansijska direktorka DSTV multimedia firme održala je promociju spotova za pesme „Tell me Why“, „Iluzija“ i „Hiljadu sto“ u popularnom beogradskom klubu Tilt. Mlada pevačica dokazala je da kada nešto mnogo želite to možete vrlo lako i da ostvarite.

Ona sada živi svoju bajku, sve ono o čemu je nekada sanjala, zahvaljujući svom trudu, podrške porodice i supruga biznismena IT stručnjaka Daniela Rokvića.

Promocija je protekla u dobrom provodu sa odabranim prijateljima, novinarima i kolegama među kojih su se našli Jovana Tipšin sa svojim izabranikom vlasnikom KCN televizije Srđanom Milovanovićem, popularne pevačice Danijela Karić, Daria Stanojević, Ella, pevač Danijel Pavlović i mnogi drugi.

Sve je bilo u znaku  njenog prepoznatljivog  brenda DJ, baner ispred koga se slikala sa prijateljima, majice koje je delila na izlazu zajedno sa cd-om, pa i torte koja je bila nežno bele boje sa zlatnim DJ slovima i koja je za nju bila iznenađenje.

„Previše iznenađenja za večeras, jako sam srećna, pre svega jer imam ljubav svog života, prave prijatelje oko sebe koji me vole i koje volim, ovo je život o kome sam maštala“- prokomentarisala je Didi.

Pesme će naći put do publike ne sumnjamo jer je ozbiljan tim stao iza nje. Pod dirigentskom palicom njene produkcijske kuce „DJ Solutions“ Didi je ekranizovala pesme „1100“, „Iluzija“ i duet sa Geo de Silvom „Tell me why“ u Austrijskoj prestonici.

Posle promocije Didi je sa suprugom otišla svojoj kući srećna i zadovoljna. Kako bi to proslavili u njihovom stilu rešili su da odmah nakon Nove godine otputuju na Tajland gde će uživati i odmarati.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*