Dijana Janković sa svojim suprugom uživala u noćnom provodu!

Nekoliko minuta iza ponoći u petak mlada i uspešna Didi rešila je da u velikom društvu proslavi uspešne projekte koje privodi kraju pa će uskoro podeliti to kako sa prijateljima saradnicima isto tako i sa fanovima.
Iako je ne možemo baš često sretati po noćnim klubovima, ona bar dva puta godišnje sa svojim izabranikom Danielom Rokvićem nađe vremena da izađu i dobro se provedu. Da ih je bend Gitarinet groove system opčinio kao i sama atmosfera kluba Tilt pokazali su tako što su neprestano igrali.
Pevačica i dizajnerka nije skidala osmeh sa lica i vidno raspoložena uživala je u zagrljaju svog supruga. Nedavno je snimala tri spota u Austriji, te će iste uskoro i predstaviti javnosti na velikoj promociji koja će svima ostati u pamćenju kako sama kaže a zašto ostaje nam da vidimo.
Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*