Dijana Janković savetuje političarke kako da se oblače

Mlada Didi priznaje da su političarke iz Srbije napredovale i da sada mnogo više vode računa kako se oblače i izgledaju, ulažu mnogo više u celokupan stajling-izjavila je za emisiju Bulevar na b92.

Didi saveti

Guvernerka Jorgovanka Tabaković što je starija to je i lepša, frizura je shodno trendu. Maja Gojković mi je jako simpatična, dok Zorana Mihajlović nije vodila računa o obrvama.

Prva dama Dragica Nikolić može da parira Obaminoj ženi…-rekla je dizajnerka. Na kraju je svakoj iz svog garderobera po svom nahođenju preporučila jedan komad garderobe.

Mlada pevačica Dijana Janković nakon Tajlanda otputovala je sa suprugom na još jednu egzotičnu destinaciju. Naime, Dijana ovaj put uživa u svim čarima Dubaija. Atraktivna brineta podelila je sa svojim fanovima fotografije na kojima se vidi koliko uživa u suncu, moru ali i predivnom okruženju.

U prelepoj dugoj haljini u cvetnom dezenu iz njene kolekcije, Didi je briljirala. Ljubav je u vazduhu – napisala je Dijana na svom facebook profilu uz fotografiju na kojoj je sa suprugom.

Opet raj – stoji uz onu na kojoj je pokazala savršeno izvajano telo u kupaćem kostimu, ali se pored toga pohvalila i novim cipelama, sandalama i čizmama koje je pazarila u ovom turističkom fenomenu kako ga zovu.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*