Dijana Janković, sprema modno iznenađenje

Mlada pop pevačica Dijana Janković, se na društvenim mrežama pohvalila svojim novim logom, pa je samim tim pokrenula i mnoge spekulacije oko toga da li se pored uspešne pevačke karijere baca i u kreatorske vode.

Dijana Janković

Prvi njen kreatorski rad imali smo priliku da vidimo na njenoj promociji pesme i spota“Lak muškarac“ kada je svim gostima podelila skupocene kisobrane sa njenim logom.

Ova modna ikona kako je zovu, je kao i uvek do samog kraja ostala misteriozna, pa je prokomentarisala: „Najbitnija stvar je spremna… Moj novi logo…“

Dijana je otkrila da će uskoro za novogodišnje praznike izbaciti i drugu kolekciju,  a sta će to biti nije želela da nam otkriva samo je kratko prokomentarisala „Iznenadićete se“.

Ostaje nam samo da budemo strpljivi i da čekamo da vidimo čime će nas to i ovoga puta Dijana iznenaditi a s obzirom da uvek vodi računa o stajlingu ne sumnjamo da će to biti pravi bum.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*