Dijana Janković u pohodu na Holivud!

Dok se broj njenih pratilaca na Instagramu polako približava milionu, pop zvezda i modna ikona Dijana Janković nalazi se u Americi, u pohodu na Holivud!

Pevačica je poslednjih meseci bila vrlo misteriozna po pitanju svog novog projekta, držeći fanove u neizvesnosti, ali kada je prošle nedelje na društvenim mrežama objavila fotografije iz Amerike sve je postalo jasnije.

„Dijana uveliko radi na prvom albumu koji će izdati za američko trzište. Šuška se da je potpisala ugovor sa najvećim svetskim producentima u Holivudu! Više je ništa ne može zaustaviti“, otkriva izvor blizak pop zvezdi.

Didi se u Americi danonoćno priprema na akademiji za ples i pevanje, gde dolaze sve najveće svetske zvezde kada se spremaju za nastupe ili koncertne turneje. Sa Dijanom u Americi radi više od 100 ljudi, koji imaju dugogodišnju karijeru i izvanrednu reputaciju na svetskoj muzičkoj sceni.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*