Dijana Janković uzela muža za manekena!

„Moja ljubav u mojoj novoj kreaciji… By DJ. Ali nije lak“ napisala je Dijana Janković, na svom facebook profilu nakon čega su usledile brojne poruke kako na profilu tako i u njenom inboxu, gde mogu da kupe majice i kačkete.

Dijana Danijel

„Jako sam srećna jer je ovo moja druga linija dizajnerskog rada, posle kišobrana koje sam poklanjala na mojoj promociji spota „Lak muškarac“ usledile su majice i kačketi odličnog kvaliteta sa mojim logom DJ, a prvi je sve to probao moj suprug Danijel i njemu odlično stoji jer je jako zgodan.

A onda je i naše obezbedjenje obuklo majice i stavili su svi kačkete, naravno sa zadovoljstvom sam im poklonila.“

„To su majice za sve i za žene i muškarce po veličinama, kačketi koje takodje može svako da nosi, nešto sto nam treba svakodnevno. Sve unapred planiram tako sam isplanirala sve sta ću kreirati do kraja godine i naravno moj muškarac nije lak tako se samo zove pesma“, završava Dijana.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*