Dijana Janković uživala na Maldivima

Pop pevačica Dijana Janković i IT stručnjak Daniel Rokvić venčali su se prethodne godine u Monte Karlu, i posle toga krenuli su na mnoga putovanja: “Svakog vikenda a nekad i duže smo negde u inostranstvu, uživamo u ljubavi, i istražujemo nova mesta, sada smo na mom omiljenom, Maldivi.

Dijana Maldivi

Ekskluzivnost Maldiva, zbog kojih su omiljena destinacija osim ostrva s palmama i prelepim belim plažama, čine tirkizne lagune i koralni grebeni koje sam imala prilike da vidim.

U miru tropske prirode i klime večitog leta uživanje je potpuno na napuštenim plažama sa bleštavobelim peskom i azurno plavim morem i u izuzetnim hotelima visokog luksuza, bas kao u raju“.

“Prelepo, jako toplo, sunčam se po ceo dan, ovde nema butika ni klubova tako da se stalno odmaramo, nema izlazaka, divna plaža, mir.“ Objašnjava atraktivna pevačica.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*