Dijana Janković živi život barbike!

Popularna pevačica Dijana Janković promenila je boju svoje kose i time izazvala pravu pometnju na društvenim mrežama. Kreatorka svojom novom “roze“ kosom zadala je mnogim koleginicama zadatak kada je moda u pitanju. “Barbi život“, koji DiDi živi ovih dana kako kaže nije nimalo lak, mora da je uvek doterana i „barbie“.

U tom stilu atraktivna dizajnerka sprema svojim fanovima novu pesmu“Iluzija“ koja će kako obećava nadmašiti prethodne pesme.

Naime, ona je snimila u studiju Vladimira Grajića Graje novi singl a Leontina Vukomanović stoji iza teksta nove pesme. Sudeći po ranijoj saradnji Dijana ne menja ono što je dobro tako je i svoj tim zadržala, te se iskreno nada da će ovo biti još jedan veliki hit.

Da prati svetske trendove kao i da oni prate mladu Didi dokazuje slika Beyonce sa rozom kosom koja je okačena juče. Da li će se Didi u spotu za novu pesmu poistovetiti sa svetski poznatom Beyonce ili je pak osmislila nešto neviđeno ostaje nam da vidimo.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*