Dijana Janković:Ja sam moćna žena! (Video)

Ona drži sve konce u svojim rukama. Koleginice iz emisije Magazin IN joj kažu da je sada moćna žena, što joj i prija jer je to rezultat njenog rada i talenta prema svemu što radi.

Diksi

Dijana Janković pop pevačica i kreatorka gostujući u emisiji magazin in izjavila je “Ko kaže da ja nisam moćna, zasšto samo suprug mora da bude moćan, stvarno mislim da i žena treba da bude uspešna i moćna“.Podsetimo se da je ona sada finansijski direktor u kompaniji njenog supruga it strućnjaka Daniela Rokvića. Poznate žene u emisiji su rekle da je ona sada moćnija od supruga i sav novac je kod nje samim tim sto je finnsijski direktor u firmi.

 

Priznala je isto tako u emisiji Magazin IN, da odavno priželjkuje da se ostvari kao majka ali nikako da se to dogodi. Dijana je ovom prilikom u emisiji Sanje Marinković imala mini reviju DJ East Journey Resort 2015- predlog za novogodišnju toaletu i pokazala par modela za novogodisnju noć, haljine u kojima možete da zamislite ključnu želju novogodišnje noći. Želju za 2015 godinu mlada pevaćica nije krila, već otkriva da se sprema za svetsku scenu, i da joj je to jedna od neostvarenih.

Autor:Goran, Foto:Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*