Dijana se pomirila sa sestrom Jelenom Janković!

Slavna teniserka oprostila je Dijani Janković to što je godinama gradila karijeru, ističući rodbinsku vezu s njom. Čim je kročila na estradu, Dijana (27) se predstavljala kao sestra Jelene Janković (30).

Didi saveti

I nije privlačila pažnju medija svojim pesmama, već zahvaljujući sestri, koja je u to vreme bila najbolja srpska teniserka.

Iznervirali su me komentari na internetu da mi je sestra namestila da pobedim. Ona apsolutno nema nikakve veze sa tim – pravdala se Didi pre pet godina posle pobede na festivalu u Vrnjačkoj banji.

Slavnoj sportistkinji je zasmetalo to što je pevačica uvlači u estradno blato, zbog čega su prekinule kontakt. Jelena čak nije bila na njenoj svadbi pre dve godine u Monte Karlu! U međuvremenu Dijana je uporno pokušavala da se nametne javnosti kao pevačica, iako, kako je priznala nedavno, nije imala nijedan nastup.

Zatim je odlučila da postane i dizajnerka i hvalila se skupocenim modnim brendovima. Možda je upravo ta zajednička ljubav prema modi bila presudna da zavađene sestre od strica obnove kontakt. One su posle pet godina zakopale ratne sekire.

Autor: Goran-Blic, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*