Dijeta Gwyneth Paltrow

Da li želite da izgledate lepo poput slavne glumice Gwyneth Paltrow? Ove prelepa žena rešila je da podeli sa svojim fanovima tajnu lepog izgleda. Gwyneth Platrow je predložila svoj režim ishrane zbog kojeg ona danas tako izgleda.

glumica gwyneth

Postoji mnogo dijeta i svaka od njih ima svoje prednosti. Veoma je važno da se pre dijete konsultišete sa svojim lekarom koji će vam reći da li je to što radite opasno za zdravlje ili nije. Ako vam je vaš lekar dozvolio onda nemojte da čekate nego isprobajte novu dijetu.

Ako uz dijetu i vežbate vaše će telo lučiti hormon sreće zbog čega ćete da se osećate bolje. Vreme je da nešto promenite i da izgledate prelepo. Jedite sirovu hranu koja nije pečena ili kuhana.

Važno je da pojedete hranu koja u sebi ima još sve enzime. U sirovu hranu spadaju ceđeni sokovi od voća i povrća, semenke, salate i voće. Slobodno eksperimentišite i napravite sok sa kojim ćete da postignete lepu liniju bez svih onih kilograma zbog kojih pre niste mogli nositi sve šta ste hteli.

Morate da pijete mnogo vode jer je voda potrebna za sve procese koji se odvijaju u vašem telu. Nemojte čekati da ožednite jer tada je već kasno. Ne zaboravite da smanjite alkohol jer on u sebi ima prazne kalorije od kojih se samo debljate.

Dijeta Gwyneth Paltrow traje tri dana. Prvi dan za doručak popijte šolju jogurta sa šumskim voćem i 2 dcl svežeg soka od jabuke. Ručak je vreme za malo maslinovog ulja, soka od limuna te sveže šargarepe. Za večeru treba jesti salatu od semenki suncokreta i mešanog povrća.

Drugi dan za doručak treba jesti kašu od integralnih žitarica i 2 dcl soka od pomorandže. Ručak je vreme za 2 dcl soka od celera i šargarepe. Za večeru pojedite krumpir, naseckane bademe i rendanu jabuku.

Treći dan počinje sa 2dcl banane i jogurta. Pire od paradajza je za ručak, a za večeru salata od svežeg kupusa sa pečurkama prelivena maslinovim uljem i sokom od limuna.

Dijeta koju praktikuje ova zvezda je veoma jednostavna, a to je sirova hrana, različiti jelovnici i raznovrsna ishrana. Glumica je rešila da je najbolja hrana ona koja uključuje voće i povrće. Treba da se pridržavate pravila kako bi rezultati došli što pre.

Autor: Sanja, Foto: Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*