Dijeta Kim Kardashian

Kim Kardashian je poznata starleta koja već duže vreme privlači poglede na sebe zbog svog prelepog izgleda, a koji može da zahvali svojim oblinama i prelepom licu. Kim Kardashian je još jednom pokazala kako može puno toga i to zbog dijete sa kojom je uspela da smršavi odmah nakon porođaja.

poznata starleta

Poznata starleta je svoju kilažu uspela da vrati samo 6 meseci nakon što je rodila, a prema njoj je za sve zaslužna atkinsova dijeta. Kim je priznala kako nikada nije kasno da počnete da radite na svom telu. Promenite ishranu i počnite da vežbate.

Kim savjetuje kako nije dobro da se važete svaki čas, jer je nerealno za očekivati kako ćete uspeti odmah da istopite sve kilograme. Na vagu je najbolje da stanete s vremena na vreme i da merite obim nogu, bokova i struka.

Nemojte da zaboravite na vodu. Morate da pijete puno vode i tako svaki put kada osetite kako ste gladni, umesto da nešto pojedete popijete čašu vode. Uvek nosite malu bocu sa sobom, a u nju možete da stavite i malo krastavca ili limuna koji će da daju okus vašoj vodi.

Nemojte preskakati obroke, a važno je da imate tri obroka na dan te da želju za hranom držite pod kontrolom tako što ćete jesti tri puta dnevno. Veoma je važno da imate kontrolu nad apetitom.

Važno je da uvek imate vremena za sebe, a ako ste majka koja je nedavno rodila ne smete iznenada gubiti kilograme, jer tako možete da ostanete bez mleka. Dok vaše dete sisa, možete da izgubite jedan kilogram svaku sedmicu.

Za doručak bi morali da jedete omlet sa dva jaja i sirom. Za užinu pojedite humus sa krastavcem ili crvenom paprikom. Za ručak uživajte u salati i lososu na žaru, a za večeru u salati sa maslinovim uljem i pilećim grudima. Budite uporni i više nećete imati problema sa kilogramima.

Autor: Sanja, Foto: Instagram

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*