Divna, Suzana i Ivan najbolji prijatelji

Nakon završetka pete, turbulentne farme malo ko je ostao u dobrim odnosima, ali trojac Divna Karleuša, Suzana Perović i Ivan Marinković ostali su nerazdvojni. Farma pet se završila pre više od tri meseca. Farmeri su po samom završetku rijalitija u kojem su proveli četiri meseca bili nerazdvojni.

Farmeri

Barem neko vreme. Onda se svako razbežao na svoju stranu, put svojih obaveza. Neki su se čak i posvađali, a neki od njih su ostali u ljubavnim vezama.

Karika, ili trojac koji je ostao istrajan do danas jesu Divna, Suzana i Ivan. Njih troje su bili super prijatelji unutar farme, pomagali su jedno drugom i nalazili se u svakoj prilici.

Suzana i Divna svakodnevno ispijaju kafe i dele najintimnije stvari iz života. Ukoliko prođe dan a da se ne vide, zbog obaveza, onda su u telefonskom kontaktu.

Zajedničke večere i izlasci postali su tradicija za njih. Kako saznajemo, oni planiraju i zajedničko letovanje, ali još uvek nisu ustanovili koja će destinacija biti aktuelna.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*