DJ Johnny Up: Saturdays premijerno i na MTV !

Samo sto se pojavio na svetskom trzistu, singl mladog DJ-a Johnny Up-a “Saturdays”, kao talas zapljusnuo je klubove i radio stanice kako na ovim tako i na prostorima van granica Ex Yu.Osim što je svoje mesto našla u programu nekoliko britanskih,švedskih, australijskih i kanadskih radio stanica pesma Saturdays je pre nekoliko dana doživela i svoju MTV premijeru.

DJ Johnny Up 3

Zadovoljan prvim reakcijama, ovaj osamnaestogodišnjak nam je ushićeno rekao: “Moji snovi se polako ostvaruju. Presrećan sam. Po reakcijama publike, posebno na live partijima, shvatam da sam na pravom putu. Zahvalan sam svima na sjajnoj podršci”! Inače, setovi na nastupima talentovanog i već sada popularnog Johnny Up-a odišu raznovrsnim izborom house muzike, ali je akcenat na energičnim bitovima electro house-a.

U to su se, osim publike na Ibizi gde Johnny Up nastupa tokom cele sezone, prethodnih meseci mogli uveriti i posetioci brojnih ovdašnjih klubova u kojima on, tokom pauze na party ostrvu, sve česće nastupa. „U planu mi je da u narednom periodu što više ljudi i na ovim prostorima čuje i vidi moj rad uživo. Taj kontakt sa publikom je najlepše iskustvo i doživljaj zbog kojeg sve ovo i radim „- dodao je na kraju ovog blic susreta mladi DJ Johnny Up.

Autor:Goran, Foto:Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*