Đokovića tokom treninga za US open zaprosio – dečak! (Video)

Sve je delovalo sasvim obično za Novaka Đokovića: jedan klasičan otvoreni trening, pred klasičan pohod na odbranu jedne velike titule. Ipak, trening pred početak US opena obeležio je nesvakidašnji događaj: prosidba. A ona nije stigla od očekivane osobe već od jednog dečaka.

 

Vežbajući servis, Đoković se posvetio radu u manje ili više tihom okruženju, iako je trening bio otvoren, pa su brojni gledaoci stigli ne bi li videli do skora najbolje rangiranog tenisera na svetu.
Odjednom se sa tribina začuo dečji glas. Na engleskom je upitao Novaka: „Hoćeš li da se udaš za mene?“

Publika je počela da se smeje, a Đoković je mališana koji je to uzviknuo pozvao da siđe do terena. I ne samo to. Ovom dečaku, opremljenom za tenis a očigledno i vičnom „belom sportu“, Đoković je ukazao čast pustivši ga da servira nekoliko puta, jednom čak i dok je sa druge strane bio najbolji srpski teniser svih vremena.

Pogledajte:

 

Izvor: Blic.rs

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*