Domaća BB krema

Da li ste čuli za BB kremu? Sve je više žena koje se odlučuju za ovu kremu, a sve kako bi mogle da sakriju sitne mane na licu koje su pre toga pokrivale sa puderom. Dobro je što sada možete same da napravite svoju BB kremu.

našminkana žena

Vi uopšte ne možete da zamislite da izađete van bez pudera? To nije moguće jer smatrate kako je vaše lice puno mana za koje želite da nestanu. Osim pudera koji se pokazao kao najbolji drugar kada ne želite da se vide bubuljice, ne smete da zaboravite na čudesnu BB kremu.

Zašto je ova krema tako dobra? Mnogi smatraju kako je ona jedan od najboljih izuma po pitanju dekorativne kozmetike i šminke. Pored toga šta štiti kožu od sunca i hidrira ju, ona licu daje i svež ten. Zbog onoga šta može da uradi vašem licu, uopšte ne čudi kako je ponekad cena veća od one koju ima puder.

Pre nego rešite da sami napravite ovu kremu, proverite da li imate sve šta vam treba. Na popisu bi moralo da se nađe hidratantna krema, tečni puder i mleko za telo. Sada kada ste sigurni da imate sve šta vam treba, vreme je da napravite domaću kremu.

Pronađite kutiju u kojoj ćete da pomešate sve sastojke za BB kremu. U praznu kutiju prvo stavite jednu malu kašiku hidrirane kreme, jednu malu kašiku kreme za zaštitu od sunca i jednu malu kašiku tečnog pudera.

Potrebno je da promešate sve sastojke, kako bi dobili ujednačenu smesu. Samo tako možete da budete sigurni da ste sastojke dobro umešali i da je krema spremna za nanošenje. Ako primetite da je krema svetlija nego šta se planirali, stavite malo bronzera, a nećete da pogrešite ako dodate i spreja za fiksiranje. Vaša krema je spremna, a vi možete da se pohvalite kako ste sami napravili BB kremu.

Autor: Sanja, Foto: Ersler Dmitry/Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*