Domaća krema za kožu

Zar nije lepo kada svom telu možete da priuštite samo najbolje? Veoma je važno da znate što vaša koža treba i da li morate da uzimate posebne kreme. Mnogo je žena koje se u poslednje vreme odlučuju za domaće kreme? Zašto je to tako?

lepa koža

Potrebno je da pronađete način kako da svojoj koži i celokupnom telu priuštite samo najbolje hidratantne kreme. Ove kreme možete da pronađete u prodavnicama, a možete i da ih sami napravite. Ovako nećete da potrošite mnogo para, a i imaćete mnogo više vremena za sebe.

Važno je samo da pronađete sve sastojke koji vam trebaju za vašu kremu, a kada ste ih pronašli, vreme je da napravite domaću hidratantnu kremu za kožu. Proverite da li imate sve što vam treba.

Iznenadiće će vas učinak hidratatnih krema koje sami napravite te lekovitost koju imaju za vašu kožu. Kada ih jednom probate više nećete moći bez tih krema, koje će da vam pruže odličnu dozu hidratacije koju ne morate da tražite po prodavnicama.

Za najbolju hidratantnu kremu treba vam kokosovo ulje, ulje lavande i lekoviti vitamin E. Veoma je važno da pronađete sve ove namirnice kako bi mogli da uradite kremu za kožu.

Uzmite jednu kašiku vitamina E, malo kapi ulja od lavande i samo pola šolje kokosovog ulja. Uslovi moraju da budu sterilni, a posle kada se uverite u to, možete da počnete mešati sve sastojke koji se ovde nalaze.

Dobro je što ulje lavande možete da zamenite sa nekim drugim esencijalnim uljem. Postoje žene kojima smeta miris ovog ulja, a lavanda ipak nije nezamenjiva. Pronađite ulje koje je najbolje za vas.

Domaću kremu za kožu koju ste sami uradili nemojte da stavljate na kosu jer možete da uradite samo loše za lepotu svoje kose. Vreme je da koristite samo najbolje za svoju kožu. Ne zaboravite na hidratantne kreme.

Autor: Sanja, Foto: Maksim Shmeljov/Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*