Donna Ares biografija

Donna Ares je pevačica koja je ostvarila veliku muzičku karijeru. Objavila je mnogo pesama koje su postale hitovi i albuma s kojima je dokazala kako se radi o pravoj kraljici estrade na području cele bivše Jugoslavije.

donna ares

Donna Ares je rođena kao Azra Kolaković 1. januara 1977. godine u Bosni i Hercegovini u mestu Bihaću. Već je kao mala otkrila veliku ljubav prema pevanju, pa se tako kao mala počela baviti pevanjem.

Veliki talenat je nasledila od roditelja koji su isto tako bili muzičari, a imala je samo 14 godina kada je počela da nastupa zajedno sa bendom „Camino Verde“ po lokalnim diskotekama. Sa samo 16 godina objavljuje prvu pesmu, a veliku popularnost je stekla zbog pesme „To mi nije trebalo“.

Prvi javni nastup imala je 1997. godine. Donna osim šta peva zna da svira klavir, a u slobodno vreme radi grafički i web dizajn. Popularnost pevačice je samo nastavila da raste posle njenog prvog pojavljivana na estradi. Radi se o velikoj zvezdi višestruko nagrađivanoj kao pevačica i autor godine.

Sa pesmom „Sviraj nešto narodno“ započela je svoj put prema zvezdama, a u svojoj je karijeri dosada imala mnogo hitova koji su pronašli svoj put prema obožavaocima. Iza nje su mnoge popularne pesme: „Ja sam tatin sin“, „Godine“, „Idemo do dna“, „Ja bih kao ti“, „Da umrem od srama“…

Autor: Sanja, Foto: www.donna-ares.com

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*