Doris Bizetić briljirala na svom prvom nastupu

Doris Bizetić pre nekoliko dana imala je svoj prvi nastup u KC „Drugstore“ . U pitanju je bio klupski live act u sklopu promocije aktuelnog albuma “Doris“ koji je izdala 2012 godine. Publika je zajedno sa ovom umetnicom pevala njene pesme, što je idealan dokaz da se njen trud isplatio.

Doris je uspela da se izdvoji kao jedinstvena pojava na našoj estradnoj sceni. Na taj način, ona je postala sinonim uspeha, neko ko je uspeo da poveže savremene tehnologije i muziku. Ovaj događaj bio je konceptualni spoj potpuno jedinstvene medijske ličnosti i mesta koje se bavi promocijom alternativnih i marginalnih kultura. Ideja ove serije je da se publici predstavi sve ono što izlazi iz okvira očekivanog i poznatog.

 

 

 

Doris je u klubu “Drugstore“ svojim odličnim nastupom otvorila seriju nastupa autora koji poput nje, na različite načine razvijaju taktike i strategije borbe protiv tržišno kreiranih potreba publike.

Autor: Goran, Foto: Facebook

 

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*