Doris Bizetić napisala otvoreno pismo hejterima!

Doris Bizetić pobesnela jer se po ko zna koji put susrela sa lažima o sebi na društvenim mrežama. Ona se kao i svaki put do sada oglasila na društvenim mrežama i napisala otvoreno pismo svima koji se mešaju u njen život, ali i navela činjenice koje dokazuju da je njeno porodično stablo veoma dobro.

Dorisica
„Odavno mi je muka od predrasuda i neistina koje stalno slušam o svojoj porodici i sebi. Odlučila sam da neću više da ćutim o raznim glupostima koje čujem i to od ljudi koji čak ni ne zaslužuju da se čuje njihovo mišljenje (toliko su neobavešteni – a ne samo zlonamerni). Ako će neko da nas vredja onda barem neka zna o čemu priča. I da sam htela ne bih mogla da postanem površna glupača jer sam rasla uz visoko obrazovane članove porodice. Osim što su duhoviti i talentovani moji su završili fakultete: prababa – novinar, lektor, korektor; tatin otac – slikar i fotograf; mamin otac – magistar vajarstva, profesor; tatina mama – vajarka; mama – diplomirani oboista i tekstopisac; sestra – diplomirani filmski i TV montažer…Luka Mladenović, čuveni slikar/grafičar starog Beograda, je moj deka. Jovan Janićijević Burduš – tatin ujak; Ksenija Djokić (Janićijević) moja tetka…“

 
“Samo izuzetno zlonamerni mogu da pomisle da sve to nije ocrtano u mojoj genetici.Ja sam kompletan autor svih svojih pesama, plus sam ih producirala-snimila, miksovala. Svaka budala koja voli da pljuje po meni (normalno anonimno) ne ume ni delić ovoga što ja umem, nema ni T od tih talenata.Znam da su ljudska zloba i glupost nepresušni i večni, ali ipak nekad moram da se oglasim. Inače, pijuckam čaj, ušuškana, nisam ni ljuta ni besna nego sam uvek iskrena i bez foliranja, ne mogu da se pravim da je u redu ono što nije ni malo u redu, i pre svega nije tačno.“, napisala je Doris.

Autor:Goran, Foto:Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*