Doris Bizetić: Pokušavaju da mi ospore uspeh!

Poslednjih dana podigla se velika prašina oko prvog nastupa Doris Bizetić koji je nedavno imala u klubu Drugstore. Iako snimci svedoče tome da je svirka bila na visokom nivou, pojavili su se oni koji pokušavaju da ospore uspeh ove umetnice.


– Znam da ima mnogo zluradih, ali za one koji to nisu-tek da se zna istina, moj koncert je trajao ukupno 50 minuta i nisam pevala na playback, sve je bilo uživo. Uostalom postoje video snimci. Ne znam zašto ljudi imaju potrebu da lažu. Anonimusi su tolko u strahu od pravog identiteta jer bi on glasio “imam 40 godina a još živim s majkom“ ili “roditelji me ne vole pa sad ja moram da mrzim sve“, svi su oni svuda i zovu se po internetu piksla, mali vagon, prokisla čorba… svakako sem kako se stvarno zovu – napisala je Doris na svojoj Facebook stranici.

 

– Dok ja živim život kakav vi sanjate da imate, želim vam ugodnu pauzu za topli obrok sutra, i što više besplatnog WiFi-a – oštro im je poručila, a onda podelila još nekoliko video snimaka sa nastupa, gde se jasno vidi da 400 duša peva zajedno sa njom od reči do reči.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*