Doris Bizetić promovisala novi album

Doris Bizetić je održala je Domu sindikata proociju svog drugog albuma „Intimate Details“ sa čak 25 novih pesama, uz jedan remiks, i tom prilikom premijerno za sve prisutne pustila novi spot.

Doris Bizetic (2)

Doris je goste sačekivala u bifeu Doma sindikata odevena u crnu kombinaciju. Svako je na ulazu dobio svoj primerak novog albuma, a slavljenica se fotografisala i zahvaljivala na podršci.

Kada su se gosti smestili na svoja mesta, premijera novog spota “Future wan’t be late“ mogla je da počne. Ovaj i još tri video spota radila je njena talentovana sestra Anita Bizetić. Kadrovi su snimani na raznim lokacijama.

Doris je bila vidno ushićena prisustvom velikog broja ljudi, mahom generacijskih bližih njenom ocu Borisu , poput Big Laleta, Žarka Dančua, legendarnog harmonikaša Bata Kande, Maje Volk, „Đure palice“ iz „Kursadžija“.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*