Doris Dragović, sutra spektakl u Bg Areni

Doris Dragović, jedna od najboljih vokalnih solistkinja sa prostora bivše Jugoslavije, održaće u Areni veliki solistički koncert pod nazivom “Malo mi za sriću triba“. U Kombank Areni i Spensu, Doris Dragović pružiće izvrsnu interpretaciju praćenu odličnim muzičarima

Doris Dragović

Podsetiti će publiku na pesme kao što su „Željo moja“, „Marija Magdalena“, „Anđeo Gabrijel“, „Malo mi za sriću triba“ i mnoge druge koji su obeležili njenu 30 godina dugu karijeru.

Krajem prošle godine a posle više od 10 godina pauze na nagovaranje brojnih obožavaoca, Doris Dragović je održala veliki solistički koncert u Dvorani Vatroslav Lisinski koji je bio rasprodat do poslednjeg mesta.

Ulaznice za koncert u Kombank Areni koji će se održati 14.februara i koncert u Spensu, 8 marta, biće u prodaji od četvrtka 14.11. po ceni od 1500 do 2900 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*