Doris Dragović: Volela bih da vidim Brenu i Vesnu

Posle više od dve decenije Doris Dragović ponovo je došla u Srbiju. Ovoga puta povod je bilo fotografisanje za novogodišnji broj nedeljnika “Story“. Lepša nego ikada, sa osmehom na licu strpljivo je pozirala fotografu.

Doris Dragović

Njen dolazak u Srbiju izazvao je mnogo pozitivnih, ali i negativnih komentara. Novinar Exkluziva upitao je pevačicu kako ona gleda na negativne komentare, na šta je ona odgovorila kako nije čula da ih ima.

Na pitanje koga bi volela da sretne u Beogradu od pevača koje poznaje, Doris je odgovorila: “Brena je moja draga kolegica i uvek je se rado setim. Tu je i Vesna Zmijanac. Sećam se da smo se bavili njenom trudnoćom. Nikolija je bila drago dete. Brinuli smo o njoj i pre nego što se rodila“ – rekla je Doris.

Ona je rekla da je presrećna što je ponovo u Beogradu i kako se jako lepo oseća. Nije želela da otkriva detalje koncerta, već je svima poručila da dođu i vide kakvo im to iznenađenje priprema.

Autor: Goran, Foto: Printscreen

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*