Doručak sa zvezdama na Radiju “S“

Nacionalni Radio S u četvrtak 8. maja startuje sa zanimljivom akcijom „Doručak sa zvezdama“ koja slušaocima pruža jedinstvenu priliku da dožive nezaboravno iskustvo. Svako od nas je bar jednom poželeo da se nađe u društvu domaćih zvezda.

Dorucak sa zvezdama, foto

Većinu nas kopka kako te zvezde izgledaju ujutro, da li su zaista raspoložene kao što odaju sliku o sebi kada se pojave u medijima ili je situacija drugačija.

Akcija „Doručak sa zvezdama“ slušaocima Radija S daje mogućnost da osvoje posebne VIP ulaznice za druženje sa poznatima, ali i da budu gosti najvećeg i najslušanijeg radijskog servisa u Srbiji.

Druženje bi trebalo da počne u ranim jutarnjim satima, kada će Vlado Georgiev biti gost u jutarnjem programu u okviru emisije „Dobro jutro Srbijo“ u terminu od 9 do 10h. Najsrećniji slušaoci koji budu osvojili karte moćiće da provedu tih sat vremena uživo u programu sa njim, da vide na licu mesta kako se snalazi u ranim jutarnjim časovima, kada koncentracija nije na zavidnom nivou, kakve odgovore daje na provokativna pitanja slušalaca, ali i kako zvuči kada zapeva „jutarnjim“ glasom.

Ali tu nije kraj. Nakon sat vremena uživo u programu, druženje se seli u „S caffe“ koji se nalazi u sklopu radija S, u prelepom Košutnjaku, gde će svi oni koji su imali sreće da osvoje karte, doručkovati, ćaskati, ali pevati i uživati zajedno u njegovom mini nastupu.

Način na koji slušaoci mogu da dođu do VIP ulaznica je tako što će posetiti sajt www.radios.rs, pratiti instrukcije i prijaviti se za učešće. Voditelji Radija S pozvaće prijavljene slušaoce u ranim jutarnjim časovima, ko se javi i zapeva pesmu gostujućeg izvođača odmah osvaja VIP karte. Prva zvezda koja će biti gost Radija S je Vlado Georgiev.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*