Doručkujte sa Gocom Tržan na Radio “S“

Ovog četvrtka u jutarnjem programu radija S imaćete priliku da slušate Gocu Tržan! Pevačica će biti gost ove nacionalne radio stanice u okviru akcije „Doručak sa zvezdama“.

Goca Tržan

Tu će njeni fanovi imati priliku da se druže, ćaskaju sa njom, slušaju kako peva uživo, a onda će i doručkovati svi zajedno u okviru Smedia kafea.

Goca Tržan odgovoriće i na neka „škakljiva“ pitanja koja su voditelji pripremili specijalno za nju. Popularna pevaćica otkriće svoje utiske i iskustva koja je stekla u šou u kojem trenutno učestvuje, zatim reći ko ju je od učesnika najviše iznenadio, ali odgovoriti i da li su istiniti tračevi koji je okružuju kada je njena trudnoća u pitanju.

Ukoliko želite da se i vi uključite u akciju, posetite sajt www.radios.rs i prijavite se za „Doručak sa zvezdama“. Slušajte radio S!

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*