Doručkujte sa zvezdama na Radio “S“

Uvek ste želeli da se nađete u društvu vaših omiljenih izvođača, da vidite kako izgledaju ujutro, da li su zaista raspoloženi kao što izgledaju kada se pojave u medijima? Sada to možete i da ostvarite, jer radio S je pokrenuo veoma zanimljivu akciju „Doručak sa zvezdama“.

Radio S

U četvrtak od 9 do 10h jutarnjem program nacionalnog radija S gostuje pevač Željko Vasić. Fanovi popularnog pevača imaće priliku da se upoznaju sa Željkom, da sa njim provedu vreme u studiju S-a i osete radnu radijsku atmosferu, a nakon toga druženje da nastave u „S“ kafeu.

Svi zainteresovani slušaoci, koji žele da budu nagrađeni, mogu da se prijave tako što će se registrovati na sajtu www.radios.rs. Prijavljeni slušaoci u ranim jutarnjim časovima dobiće poziv sa Radija S, a onaj ko se javi i odmah zapeva pesmu gostujućeg izvođača, osvaja VIP karte.

Na taj način će nagrađeni slušaoci imati priliku da se fotkaju sa poznatima, druže sa njima, da doručkuju zajedno, ali i da osete kako je to kad im zvezde zapevaju „na uvce“.
Ako se još niste prijavili, možete to uraditi ovog trenutka na sajtu radija S. Uključite se u akciju što pre!

Autor: Goran, Foto: Radio S

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*