Dragana Mirković: Moj koncert izazvao je neprijatelje!

Dragana Mirković danas se oglasila na svojoj oficijalnoj facebook stranici povodom kuloarskih priča koje kolaju poslednjih dana, a imaju cilj da miniraju njen koncert koji će se desiti za tri dana.

Dragana koncert

“Kao što sam vam pre svega ovoga rekla da će biti napada, i da će ovaj koncert izazvati neprijatelje, izgleda da će tako i biti. U poslednje vreme se dešavaju neke stvari, a tek slede još gore, u vidu nekih novih netačnih vesti i izmišljotina.

Želim da vas zamolim da se ne nervirate oko toga jer se i ja ne nerviram, samo osmeh na lice! Tako, želim da vam pojasnim moju izjavu na konferenciji za štampu u Areni od pre nekoliko dana: „Ja sam rekla da na neki način zaokružujem priču što se tiče Dragane Mirković i to važi samo za novinare“.

“Dragi moji, ne brinite, čeka nas još mnogo mnogo druženja, a ono za koje sam se posebno spremila je već za 3 dana, tako da nas čeka naše lepo druženje. Uostalom, ovo smo i očekivali, zar ne? Puno vas pozdravlja i ljubi uvek vaša DM.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*