Dragana Mirković proslavlja 30.godina karijere

Dragana Mirković, ove godine slavi jubilej 30 godina uspešnog estradnog rada. Miljenica publike svih nacija i generacija, ovaj jubilej će proslaviti sa svojom publikom, na velikim koncertima koje je planirala u svim većim gradovima bivše Jugoslavije.

Dragana Mirković

Koncertu Kraljice balkana, posebno će se obradovati njena mnogobrojna publika u Beogradu, gde je takođe planiran koncert, kojeg već godinama mnogi željno očekuju. O pevačici koja je zahvaljujući svojim pesmama stekla simpatije svih naroda i narodnosti, koja je svuda dobro došla i rado viđena, suvišno je bilo šta pisati.

Tridesetogodišnju karijeru svima drage Gage iz Kasidola kod Požarevca, obeležili su mega hitovi, velike i uspešne turneje, spektakularni koncerti, kao i stotine prestižnih nagrada za sve ono što je uradila na ovdašnjoj muzičkoj sceni. Verujemo, da će i ovi planirani koncerti kojima će obeležiti pomenuti jubilej, biti spektakularni i nezaboravni, kao i svi do sada.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*