Dragana Mirković snimila spot sa Hoseom Felisijanom

Dragana Mirković, koja će 3. oktobra koncertom u „Kombank Areni“ proslaviti trideset godina uspešne karijere, prošle nedelje snimila je spot za pesmu „Don`t go away“ koju je otpevala sa čuvenim latino pevačem Hoseom Felisijanom.

Dragana Mirković

Zbog saradnje sa Draganom poznati Portorikanac, dobitnik devet Gremi nagrada, boravio je u Beogradu. Nakon što su uradili dve verzije spota, jer pesmu su otpevali i na špankom i na engleskom jeziku, Mirkovićeva i Felisijano su gostovali u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“.Inače, spot je sniman u KPGT-u, a radilo se tri dana. Za režiju je bila zadužena produkcija „DM Sat“ televizije.

Sve vreme snimanja iza kamere bio je i Draganin suprug Toni Bijelić, koji je nadgledao svaki kadar, a u jednom momentu na ovu lokaciju banuo je i voditelj Ivan Ivanović. Dragana je tada napravila pauzu kako bi se ispričala sa svojim prijateljem. Spot će premijerno biti prikazan za dve nedelje.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*