Dragana Mirković, sve o Areni 2014

Dragana Mirković održaće veliki koncert u Kombank areni u Beogradu kojim će proslaviti trideset godina više nego uspešne karijere. Jedna od najvećih zvezda sa naših prostora na nagovor publike i fanova rešila je da priredi spektakl 3. oktobra.

Dragana Mirković

Onima koji dođu da je slušaju obećava višestatni provod za pamćenje. Podsetiće ih na najveće hitove iz svoje karije među kojima su “Poslednje vece“, “Milo moje što te nema“, “Otkad sam se u tebe zaljubila“,“Pitaju me u mom kraju“, koje su poslednjih godina nezaobilazne u klubovima i na repertoaru brojnih njenih kolega.

Deo onoga što očekuje publiku 3. Oktobra Dragana je otkrila u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem“ koja je petak bila emitovana na Prvoj televiziji. “Zbog svojih mnogobrojnih vernih fanova rešila sam da sa njima proslavim ovaj za mene značajni jubilej. Iza mene je trideset lepih godina na estradi, biće to velika žurka na kojoj ćemo se svi dobro provesti“- poručuje folk zvezda.

Inače, karte za koncert godine biće puštene u pretprodaji u ponedeljak, na blagajni Kombank arene i svim prodajnim mestima Eventima u Srbiji i regionu, i to po ceni već od 1000 dinara.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*