Drama: Natalija Trik FX napustila Farmu!

Natalija Ibraimov, članica grupe Trik FX, koja je na Farmu 7 ušla zajedno sa suprugom Sanijem, morala je iz zdravstvenih razloga da napusti imanje. Pevačica je dva dana dobijala lekarsku terapiju, ali pozitivnih pomaka nije bilo, pa je odlučeno da je najbolje da ona napusti imanje i nastavi lečenje kod kuće.

Natalija Trik FXPodsećanja radi, Natalija je početkom godine imala životnu dramu, kako je rekla ona još ne zna od čega boluje, a malo je falilo da umre kada su joj lekari dali pogrešnu injekciju.

„Ja sam dobila upalu leđnog mišića zbog prevelike fizičke aktivnosti, što na nastupima, što privatno, ali nisam to na vreme sanirala, pa, bogami, oko godinu dana trpim bolove u predelu leđa. Iako sam mislila da je to obična upala, izgleda da mi se nešto drugo dešava.“

Njeno stanje se poslednjih dana pogoršalo i Natalija je završila u krevetu.

„Ženo, izgledaš očajno. Šta ti se dešava?“, rekla joj je Keva, kada ju je sinoć videla u krevetu.

Pevačici se stanje pogoršalo usled loših uslova koji vladaju na imanju u Lisoviću, ali i od stresa koji je preživljavala svakoga dana.

„Sumnjam na tri stvari. Moguće je da je reč samo o mišiću, možda je problem cista koju su mi skoro konstatovali u tom delu leđa, a lično najviše sumnjam na slezinu. Nadam se da ću uskoro saznati od čega bolujem“, kaže pevačica.

Denserka je sinoć napustila imanje u Lisoviću, a njen suprug jutros joj je poslao pozdrave:

„Pozdravljam moju suprugu koja je bolesna, i koja je napustila farmu. Žao mi je što nisi ostala da se boriš kao lavica.“

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*