Drugarska pomoć: Kaličanin odveo Unu Grujić da se ispovedi!

Dušan Kaličanin izveo je plesačicu Unu Grujuć u posetu Hramu Svetog Save da okaje grehe. Pleasičica i bivša učesnica rijalitija Maldivi i njen najbolji prijatelj iz pomenutog šou programa nastavili su druženje i posle godinu dana. Nakon lošeg perioda koji je imao posle borbe za život, Dušan je najveći spas pronašao u crkvama i manastirima širom zemlje.

On je rešio da pomogne i svojoj drugarici Uni, pa ju je umesto u diskoteku ili klub na pijanku i haos do zore, izveo ni manje ni više nego u Hram Svetog Save.

„Una je imala neke sitne problemčiće, pa je bila depresivna i loše se osećala. Rekao sam joj da se spremi i da je vodim na mesto gde će olakšati svoje muku i gde će isprazniti svu gorčinu iz sebe. Bila je šokirana kada je videla da je vodim u Hram“ – kaže Dušan.

Kako je bila neprikladno obučena, u obližnjoj radnji kupili su ešarpu kojom je prekrila svoje bujne grudi, pa su tek onda ušli da oboje okaju svoje grehe i zapale sveće.

„Dušan je pravi prijatelj, jer me je odveo tamo gde sam pronašla mir za dušu. Posle ovoga ću nastaviti da praktikujem odlaske u crkve i manastire“ – kaže Una.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*