Dunja Ilić: Iskrena ljubav je izumrla, sada je cool varati

Dunja Ilić je danas objavila svoj novi singl „Nisam laka maco„, za koji će u narednih nekoliko dana snimati spot, koji će kako ona navodi biti još provokativniji od spotova za pesme „Šefica podzemlja“, „Misterija“ i „Bidermajer“. Ekskluzivno, Dunja Ilić za naš web sajt govori o novoj pesmi, ljubavi i simpatijama prema Darku Laziću, filmu koji će biti sniman prema njenoj knjizi ali i kolumni koju piše već puna četiri meseca.

U svojoj kolumni ste između ostalog naveli kako po Vama ne postoji ljubav između muškarca i žene. Da li je po Vama prirodnija i iskrenija ljubav između npr. dva muškarca ili devojke pošto ste poznati kao neko ko je za kratko vreme skrenuo pažnju gej populacije i kakvo je Vaše mišljenje o svemu tome?
– Mislim da je iskrena ljubav između muškarca i žene kao i ljubav uopšte u Beogradu – izumrla. Mislim da je iskrena ljubav ovde postala neka vrsta sramote i da je nazalost cool vrteti nekoga, varati, iskorišćavati, a ne voleti. Kada sam pisala o tome u kolumni htela sam da ismejem ljude sa takvim razmišljanjem. Takođe mislim da je i medju homoseksualcima ista situacija.

Da ste ikada bili zaljubljeni u neku devojku i da li ste ste možda imali i neka intimnija iskustva?
– Za sad nisam. Ali nikada ne isključujem mogućnost. Mada mi je to sada nezamislivo.

Spot za pesmu „Šefica podzemlja“ je svakako izazvao velike komentare i milionski pregled na youtube-u Trenutno je u planu promocija novog singla „Nisam laka, maco“. Da li planirate da uradite i spot za ovu pesmu i da li možemo očekivati još veći bum nego sa pesmom „Šefica podzemlja“?
– Spot ce svakako biti fenomenalan. Pesma je veoma zarazna i ja iskreno očekujem da bude veci hit nego „Šefica podzemlja“ koja je mogu biti neskromna zaista bila ogroman hit.

Da li je možda otpočelo snimanje filma po Vašoj knjizi koje je bilo najavljivano i u kome glumite glavnu žensku ulogu?
– Snimanje filma je ogroman projekat. Neki producenti su zainteresovani, takođe i neki reziseri. Apsolutno svaki od njih je rekao da imam vanserijski talenat za glumu tako da. Nemam razloga da ga ne snimim, samo čekam da prođu projekti koje sam započela kao što je novi album, a onda na red ide verovatno film.

Da li ste još uvek u vezi sa Darkom Lazićem, pobednikom „Zvezda Granda“ i koliko su tačne informacije o tome da je Vaš novi dečko Joca Stefanović, takođe učesnik „Zvezda Granda“?
– Između mene i Darka je bilo simpatija, više ih nema. Sa Jocom nikada nisam imala ništa.

Da li možete povući paralele između Vaših kolumna i kolumni koje pišu Jelene Karleuša, Seka Aleksić, Mira Škorić gde jedna druga međusobno omalovažavaju i prozivaju?
– Mene nikada nećete videti da omalovažavam svoje koleginice itd. Nikada me nećete videti da se prepucavam, pričam previše o svom privatnom životu itd. Moje kolumne su light varijanta i ja ih pisem već četiri meseca i pisaću ih jos dugo, takođe mi nije namera da njima izazivam skandale. Ja sam pre svega pevačica, tekstopisac i kompozitor. Jednom rečju muzičar. I želim da budem muzička zvezda, a ne medijska.

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*