Dunja Ilić: Vraćam se pesmi!

Dunja Ilić ipak ne može bez pesme u muzike. Nakon višemesečne pauze i odsustva iz medija, ova kontraverzna pevačica razmišlja o ponovnom povrtaku na estradnu scenu. Podsećanja radi, Dunja je prošle godine izdala treći abum u koji je polagala velike nade.

Dunja Ilic (2)

Iako vrlo kvalitetne, pesme nisu prošle očekivano kao njene prethodne. Nakon problema koje je imala sa alkoholom, Dunja je na žalost mnogobrojnih fanova rešila da stavi tačku na muzičku karijeru, i povukla se iz javnosti.

Poslednjih dana stvari su se dosta promenile: “Pitaju me ljudi kad ću da se vratim muzici? Prvo sam htela da kažem nikada. Onda mi je moja najveća podrška, moja majka rekla “Sine vrati se kada čuješ melodiju i kažeš to je to. Kad ti padne na um tekst u minuti i kad te ta pesma natera da je pokažeš ljudima i nastupaš bez ikakve strepnje“

Kaže Dunja, koja je puna entuzijazma i želje da ponovo stane pred publiku. Ipak, to će biti onog momenta kada ova atraktivna pevačica oseti da treba da uradi.
“Još uvek nisam bila dovoljno sigurna da je u pravu a onda je rekla “Ne možeš biti bez muzike“. Sad sam sigurna da je u pravu. A kad će pesma? Možda za mesec, možda za godinu, možda za pet. Ali svakako da će je biti i da će biti ona prava“- završava Dunja.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*