Dunja Ilić: Žao mi je Maje Nikolić!

Dunja Ilić analizirala je gostovanje Maje Nikolić u emisiji kod Ognjena Amidžića, a onda je objavila svoje mišljenje, koje je bilo prilično strogo. “Meni je zaista žao ove žene. Nije mi ni ni smešno, čak mi je bilo neprijatno da pogledam snimak do kraja.

Dunja Maja

Ona ovde priča o životu koji je priželjkivala za sebe, možda i mogla da ga živi jer mi žena ne deluje glupo, ali prošle su godine i ona je krenula da živi tu svoju fantaziju. Razlika izmedju nje i onih koji pričaju sami sa sobom u autobusu je što su nju doveli u jednu od nejgledanijih emisija kako bi se čitava zemlja smejala nekome kod koga su zbog neispunjenih ambicija, definitivno nastali teški psihički problemi. Šteta“.

Lepa žena, pametna, dobar pevač. Bolje da je i odustala od tih svojih ambicija, radila na nekom šalteru, podizala svoju decu, uživala sa pravim prijateljima i našla nekog ko ne mora biti ni biznismen ni bogataš,već ko će je voleti. Naravno,tada bi naši ljudi rekli propala. Ali čini mi se da je ovo ipak mnogo gore“ – napisala je Dunja Ilić. Ali Majin odgovor još uvek nije dobila.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*