Dunja Ilić žestoko izvređala Tijanu Dapčević!

Tema ovonedeljne emisije “Desetka“ bile su “Wanna be zvezde u Srbiji“. Tijana Dapčević bila je jedan od gostiju, te je imala zadatak da prokomentariše i Dunju Ilić. Odmah nakon toga Dunja joj je žestoko uzvratila putem fejsbuka.

Tijana i Dunja

“Nisam htela da se oglašavam na temu emisije „Desetka“, ali moram.

1. Komentariše me pevačica koja osim izvrsnog glasa nakon pesme „Ona to zna“, ona to više ne zna. Nema hit, nema nastupe i kakvu god lošu reputaciju ja imala, ona ima reputaciju nekoga ko godinama obitava, jer ima moćne prijatelje, što je javna tajna.

2. Wanna be zvezda ima 3 albuma, od kojih je prvi rasprodat u rekordnom roku čak i u današnje vreme interneta.

3. Wanna be zvezda se sigurno nije udavala i razvodila radi publiciteta i nikada nije zvala novinare da pišu o njoj.

4. Wanna be zvezda je komponovala i pisala pesme : „Živim na ivici“, „Nekad ljubav nije dovoljna“, „Navikla na poraze“, „Pogledaj još jednom“, „Srce mekše od kašmira“…Pa pre nego sto se neko usudi da me oslovi sa „wanna be“ zvezdom, neka eto napiše i iskomponuje nesto bolje od toga.

5. Wanna be zvezda se našla sa Dimom Bilanom, Hadise, Svetlanom Lobodom u „Guardianu“ kao jedan od najperspektivnijih mladih umetnika sa prostora Evrope.

6. Ne znam zašto je koleginica ispričala da sam je ikada srela i nazvala koleginicom, a ona se zapitala otkud smo mi koleginice, jer se to nikada nije dogodilo. Jedini nas susret je bio u jednoj emisiji kada je dotična bila vrlo prijatna prema meni, te ne razumem odakle ovaj stav sada.

7. Trenutno pregovaram sa jednim od najjačih grčkih kompozitora, te vrlo verovatno imam zagarantovan hit sa kojim ću na kraju leta, ja wanna be zvezda, rado pristati da izmerim broj nastupa i zaradu sa istih, sa ovim pravim zvezdama.

8. Ko god da je uložio u mene, ne može ulagati ovoliki niz godina, koliko ja trajem i pored svih sra-a. Nakon novog projekta imate i novi povod da razmislite ko je uložio u mene i kupio mi hit i nastupe ovaj put.

9. Bez negativnih osećanja, jednostavno se moram odbraniti od neistina i blaćenja mog imena, jer ja nemam moćne prijatelje da to rade umesto mene, a ni moćnog tatu. Hvala na pažnji,lep dan svima i puno pozdrava“, napisala je Ilićeva na Fejsbuku.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*