Đurišićka, Šaban i Džinović snimili šou program

Snežana Đurišić, Šaban Šaulić i Haris Džinović snimili su zajednički novogodišnji šou program na Happy TV. Ove tri muzičke legende nadmetale su se u pevanju uživo, kako bi publika imala što bolji program u najluđoj noći.

Happy Show

Retko koja televizija je uspela da na jednom mestu spoji tri zvezde njihovog ranga. Svi koji su čuli da će upravo oni imati svoj šou bili su oduševljeni. Televizija je toga dana bila prepuna novinara koji su želeli da zabeleže ovaj trenutak. Prvo su pevali posebno, a onda su svo troje izašli na sceni gde su se natpevavali.

“Uživala sam da slušam moje kolege. Šabana je čast slušati jer njega retko gde možete da vidite. Moram da priznam da i danas od njega kradem neke fore kada je pevanje u pitanju. Mislim da će ovo biti odličan šou program jer smo se baš potrudili“ – kaže Snežana.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*