Dušan Kaličanin: Bio sam lični stilista Novaka Đokovića! (Foto)

Dušan Kaličanin otkrio je da se okušao kao stilista slavnog Novaka Đokovića. Glumac i bivši učesnik rijalitija Maldivi zaista je svestrana ličnost, što je dokazao mnogo puta do sada.

Balet, gluma, reklame, rijaliti i porno afera… I na kraju kao šlag na tortu, lični stilista Novaka Đokovića. Naime, na snimanju jedne zajedničke reklame Kaličanin i Đoković su bili baš bliski, pa je glumac bio toliko slobodan da pomogne teniseru oko garderobe u kojoj baš i nije uživao. 

“Reklama je bila dokumentarnog tipa i bilo je dosta kadrova iza kamere. To je bila moja uloga i zaista sam uživao u društvu našeg Novaka. On je bio divan. Ljubazan i srdačan. Poverio mi se tada da baš i ne uživa u učenju teksta za reklamu. Eto, mogu da se pohvalim da sam na trenutak bio stilista slavnog Novaka Đokovića“ – rekao je Kaličanin.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*